Naudojamos sąvokos:

    1. Interneto svetainė – tai vestuvių portalas, Pasakiškos vestuvės, kuris yra pasiekiamas adresu: https://pasakiskosvestuves.lt.
    2. Interneto svetainės lankytojas – tai bet kuris asmuo (tiek fizinis, tiek juridinis), kuris naudojasi šia interneto svetaine.
    3. Klientas – tai bet kuris asmuo (tiek fizinis, tiek juridinis), kuris pateikia savo vykdomos veiklos ar siūlomos prekės informaciją ir išreiškia norą (užpildydamas tam skirtą formą arba atsiųsdamas informaciją el. paštu) talpinti šią informacija šioje interneto svetainėje.
    4. Skelbimo puslapis – tai interneto svetainės puslapis, kuriame yra pateikiama Kliento siūlomos paslaugos ar prekės informacija.
    5. Paslaugos – tai interneto svetainėje siūlomos paslaugos klientams ar interneto svetainės lankytojams.
    6. Slapukas – tai nedidelis failas, kuris siunčiamas į įrenginį, bet kuriam asmeniui besilankant šioje interneto svetainėje.
    7. Asmens duomenys – tai bet kuri informacija, susijusi su fiziniu asmeniu – duomenų subjektu, kurio tapatybė yra žinoma arba gali būti tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyta pasinaudojant tokiais duomenimis kaip asmens kodas, vienas arba keli asmeniui būdingi fizinio, fiziologinio, psichologinio, ekonominio, kultūrinio ar socialinio pobūdžio požymiai.
    8. Interneto svetainės administratorius – tai žmogus, kuris yra atsakingas už šios interneto svetainės administravimą.

Bendrosios nuostatos

Šios, interneto svetainės „Pasakiškos vestuvės“, privatumo politikos dokumente yra numatyta kaip yra renkami, saugomi bei tvarkomi asmens duomenys.

Visi asmens duomenys yra tvarkomi vadovaujantis bendruoju duomenų apsaugos reglamentu, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu ir kitais teisės aktais, reglamentuojančiais asmens duomenų apsaugą.

Jūs naršydami šioje interneto svetainėje patvirtinate, kad esate susipažinę ir sutinkate su šios interneto svetainės Privatumo politikos dokumentu. Taip pat norime atkreipti dėmesį, kad ši Privatumo politika bus reguliariai atnaujinama.

Šios interneto svetainės veikla yra vykdoma pagal individualios veiklos pažymėjimą Nr. 662342, el. pašto adresas susisiekimui, kilus, bet kokiems klausimams, yra: info@pasakiskosvestuves.lt.

Kokius asmeninius duomenis mes renkame ir kodėl tai darome

Priklausomai nuo interneto svetainės lankytojo ar kliento atliekamų veiksmų interneto svetainėje yra renkami ir saugomi šie asmens duomenys: vardas, pavardė, asmens kodas, miestas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas, IP adresas, vestuvių data, kliento identifikatorius (kurį sistema priskiria klientui).

Komentarai

Kai interneto svetainės lankytojai rašo komentarus interneto svetainėje, mes renkame duomenis, matomus komentaro paskelbimo formoje, o taip pat interneto svetainės lankytojo IP adresą bei naršyklės vartotojo įrašą, kad apsisaugotume nuo brukalų.

Atsiliepimai

Pasakiškos vestuvės interneto svetainėje skelbimo puslapyje galima palikti atsiliepimą. Renkami duomenys yra matomi atsiliepimo paskelbimo formoje, bei yra fiksuojamas interneto svetainės lankytojo IP adresas ir naršyklės vartotojo įrašas, kad apsisaugotume nuo brukalų.

Forma skelbimo įkėlimui

Klientas užpildydamas formą gali pateikti ir asmeninius duomenis. Visa renkama informacija yra matoma šioje formoje. Klientas sutinka, kad visa informacija bus paskelbta viešai.

Užklausos forma

Kiekviename skelbimo puslapyje yra galimybė užpildyti užklausos formą taip tiesiogiai nusiunčiant žinutę paslaugos teikėjui ar prekės pardavėjui. Visi renkami duomenys yra matomi šioje užklausos formoje. Šie duomenys yra pateikiami tam klientui kuris yra pateikęs informaciją tam konkrečiam skelbimo puslapiui, kuriame yra užpildoma užklausos forma. Taip pat ši informacija yra pasiekiama ir matoma šios interneto svetainės administratoriui.

Slapukai (cookies): naudojimas

Kai Jūs rašote atsiliepimą šiame tinklalapyje, Jūs galite pasirinkti, ar norite, kad Jūsų vardas, el.paštas ir tinklalapis būtų išsaugotas slapukuose. Taip daroma Jūsų patogumui, kad Jums nereikėtų šių duomenų suvedinėti iš naujo, kiekvieną kartą kai komentuojate. Šie slapukai saugomi vienerius metus.

Jei Jūs turite paskyrą ir prisijungiate prie šios interneto svetainės, tuomet yra sukuriamas laikinas slapukas, kuriame įrašoma, ar Jūsų naršyklė priima slapukus. Šis slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos ir yra ištrinamas kai uždarote savo naršyklę.

Kai Jūs prisijungiate, mes taip pat sukuriame kelis slapukus, kuriuose saugoma Jūsų prisijungimo informacija ir Jūsų ekrano rodymo pasirinkimai. Prisijungimo slapukai galioja 2 dienas, o ekrano nustatymų – vienerius metus. Jei Jūs pažymite pasirinkimą „Prisiminti mane“, Jūsų prisijungimo slapukas galios 2 savaites. Kai atsijungiate iš savo paskyros, prisijungimo slapukai ištrinami.

Jei pildote formą skelbimo įkėlimui, Jūsų naršyklėje išsaugomas papildomas slapukas. Šis slapukas nesaugo asmeninių duomenų, tačiau išsaugo įrašo, kurį ką tik redagavote ar paskelbėte, ID. Šis slapukas baigia galioti po 1 dienos.

Slapukai taip pat yra naudojami el. parduotuvėje, kad būtų saugoma informacija ką įsidėjote į prekių krepšelį, kol toliau naršote interneto svetainėje.

Slapukai (cookies): sutikimas

Interneto svetainės lankytojas išreiškia savo išankstinį savanorišką sutikimą leisti įrašyti slapukus spausdamas mygtuką „SUTINKU“ žemiau nurodytu būdu:„Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.”

Slapukai (cookies): atsisakymas

Daugelis naršyklių yra nustatytos taip, kad automatiškai priimtų slapukus. Interneto svetainės lankytojas gali pasirinkti ar nori priimti slapukus, taip pat juos išjungti, ištrinti pakeisdamas naudojamos naršyklės nustatymus. Kad pašalintų slapukus iš mobiliojo telefono ar kito mobiliojo prietaiso, interneto svetainės lankytojas turės sekti telefono arba telefono programinės įrangos naudojimo instrukciją.

Norime atkreipti dėmesį į tai, kad kai kuriais atvejais slapukų išjungimas, nesutikimas su slapukais ar jų ištrynimas tai gali sulėtinti naršymo internete spartą, apriboti tam tikrų interneto svetainių funkcijų veikimą arba blokuoti prieigą prie svetainės. Išsamesnė nepriklausoma informacija apie slapukus, jų naudojimą, atsisakymo galimybes taip pat yra pateikta pateikia adresu AllAboutCookies.org arba www.google.com/privacy_ads.html.

Iš kitų tinklalapių įkeltas turinys

Šiame tinklalapyje gali būti iš kitų tinklalapio įkelto turinio (pavyzdžiui, video, paveikslėliai, tekstas ir pan.). Tokio įkelto turinio peržiūra ir veiksmai su juo šiame tinklalapyje prilygsta apsilankymui tuose tinklalapiuose, iš kurių turinys yra įkeltas.

Šie tinklalapiai gali rinkti duomenis apie Jus, naudoti slapukus (cookies), trečiųjų šalių sekimo paslaugas ir stebėti Jūsų veiksmus su įkeltu turiniu, įskaitant ir tuos atvejus, kai turite paskyrą ir esate prisijungęs prie minėtų tinklalapių.

Statistika

Slapukai leidžia stebėti svetainės srautus ir jūsų veiksmus svetainėje – šiuos duomenis mes naudojame interneto svetainės lankytojų elgesio analizei bei tam, kad pagerintume lankymosi svetainėje patirtį. Šie slapukai yra įdiegiami ir naudojami „Google Analytics“ įrankio pagalba. Slapukai renka įvairią informaciją apie jus ir yra naudojami siekiant atskirti unikalius lankytojus, priskiriant jiems unikalų identifikatorių (ID). Slapukai yra įdiegiami jūsų įrenginyje, jums apsilankius Interneto svetainėje.

Atsiskaitymas per el. parduotuvę

Užsakant paslaugas šioje interneto svetainėje. Klientas ar interneto svetainės lankytojas norėdamas užsakyti paslaugas ar prekes šioje interneto svetainėje turi pateikti asmens duomenis tiek kiek reikia pateiktam užsakymui atlikti. Jūsų pateikta informacija yra saugoma ne ilgiau nei 10 (dešimt) metų nuo užsakymo įvykdymo.

Su kuo mes dalinamės Jūsų duomenimis

Jūsų patektais asmens duomenimis rūpinamės ir jie yra perduodami tiek tiems, kam ši informacija yra būtina norint įvykdyti numatytą susitarimą.

Taip pat Jūsų asmens duomenis galime perduoti kitiems paslaugų teikėjams, pavyzdžiui, interneto svetainės prieglobos paslaugų teikėjams, serverių ir jų techninės priežiūros paslaugų teikėjams, el. pašto paslaugų teikėjams.

Jūsų asmens duomenis galime perduoti ne tik nurodytais konkrečiais atvejais, bet ir vykdydami savo teisines prievoles.

Kaip ilgai mes saugome Jūsų duomenis

Jei parašote komentarą, jo tekstas ir metaduomenys yra saugomi neribotą laiką. Taip daroma todėl, kad galėtume atpažinti ir patvirtinti ateities komentarus automatiškai, vietoje administratoriaus patvirtinimo.

Kai užsiregistruojate šioje interneto svetainėje ir tampate vartotoju, mes saugome visus Jūsų asmeninius duomenis, kuriuos Jūs pateikiate savo paskyroje. Kiekvienas vartotojas gali matyti, redaguoti ir ištrinti savo asmeninius duomenis bet kuriuo metu (išskyrus vartotojo vardą). Interneto svetainės administratoriai tai pat gali matyti ir redaguoti šiuos duomenis.

Jūsų teisės

Jei Jūs turite paskyrą šiame tinklalapyje, arba kada nors rašėte čia komentarą, atsiliepimą galite reikalauti gauti duomenų eksporto failą su visais asmeniniais duomenimis, kuriuos mes turime apie Jus, įskaitant ir tuos, kuriuos pats mums pateikėte. Jūs taip pat galite reikalauti, kad mes ištrintume visus mūsų turimus Jūsų asmeninius duomenis. Šie abu reikalavimai negalioja duomenims, kuriuos mes privalome išsaugoti pagal įstatymą administraciniams, teisiniams ar saugumo tikslams.

Ši Privatumo politika galioja nuo 2018 m. birželio 23 dienos.

Paskutinį kartą atnaujinta:

2018-06-26